provlimatismoi top banner 2019

Ποιον να πιστέψεις; Σε ποιον να έχεις εμπιστοσύνη;

        Από τη μια μεριά G7 και ΝΑΤΟ προειδοποιούν τη Ρωσία να μην χρησιμοποιήσει βιολογικά, χημικά ή πυρηνικά όπλα στον πόλεμό της κατά της Ουκρανίας, κι από την άλλη η Daily News πληροφορεί: “Ο γιος του Μπάιντεν χρηματοδοτούσε βιολογικά εργαστήρια με θανατηφόρους ιούς στην Ουκρανία”

viologika ImgF

Αναδημοσιεύουμε το σχετικό άρθρο:
        Βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, τα οποία έκαναν πειράματα με θανατηφόρους ιούς, χρηματοδοτούσε ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με τη «Daily Mail».

        Η ρωσική κυβέρνηση πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη υποστηρίζοντας ότι ο Χ. Μπάιντεν βοήθησε στη χρηματοδότηση ενός αμερικανικού στρατιωτικού ερευνητικού προγράμματος «βιοόπλων» στην Ουκρανία.

        Οι ισχυρισμοί χαρακτηρίστηκαν ως «προπαγανδιστικό τέχνασμα», ωστόσο τα email και η αλληλογραφία που έλαβε και δημοσιεύει η «Dailymail.com», από τον εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του Χάντερ, δείχνουν ότι οι ισχυρισμοί μπορεί να είναι αληθινοί.

        Σύμφωνα με τα email που δημοσιεύονται, ο Χάντερ βοήθησε στην εξασφάλιση χρηματοδότησης εκατομμυρίων δολαρίων για τη «Metabiota», εταιρεία που είναι ανάδοχος του υπουργείου Άμυνας και που ειδικεύεται στην έρευνα για ασθένειες που προκαλούν πανδημίες, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βιολογικά όπλα. Η Dailymail δημοσιεύει email από τον Απρίλιο του 2014, στο οποίο η αντιπρόεδρος της Metabiota, Mary Guttieri έγραψε στον Χάντερ ότι έχει ετοιμάσει ένα σημείωμα το οποίο περιγράφει πώς θα μπορούσαν «να διεκδικήσουν την πολιτιστική και οικονομική ανεξαρτησία της Ουκρανίας από τη Ρωσία».

        Ακόμη, ο Χ. Μπάιντεν σύστησε τη «Metabiota» σε μια ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου, την «Burisma», για ένα «επιστημονικό έργο» που περιλαμβάνει εργαστήρια υψηλού επιπέδου βιοασφάλειας στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τη «Dailymail», ο γιος του προέδρου και οι συνάδελφοί του επένδυσαν 500.000 δολάρια στη «Metabiota», μέσω της εταιρείας τους «Rosemont Seneca Technology Partners». Συγκέντρωσαν πολλά εκατομμύρια δολάρια χρηματοδότησης για την εταιρεία από επενδυτικούς κολοσσούς, συμπεριλαμβανομένης της «Goldman Sachs».

        Τα αρχεία των κρατικών δαπανών δείχνουν ότι το υπουργείο Άμυνας ανέθεσε σύμβαση 18,4 εκατομμυρίων δολαρίων στη «Metabiota» μεταξύ Φλεβάρη 2014 και Νοέμβρη 2016, με 307.091 δολάρια να προορίζονται για «ερευνητικά έργα της Ουκρανίας».

        Ακόμη, το δημοσίευμα της «Dailymail» αναφέρει ότι η «Metabiota» έχει στενούς δεσμούς με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν (WIV), που θεωρείται ύποπτο ότι είναι η πηγή της επιδημίας COVID-19. Ερευνητές από το συγκεκριμένο ινστιτούτο, το «Metabiota» και την «EcoHealth Alliance» δημοσίευσαν από κοινού μια μελέτη το 2014 σχετικά με μολυσματικές ασθένειες από νυχτερίδες στην Κίνα, η οποία σημειώνει ότι πραγματοποιήθηκαν δοκιμές στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν.

“Φωνάζει ο κλέφτης” λέει ο ελληνικός λαός. Αλληλοκατηγορίες των ιμπεριαλιστών που όλες κατά βάθος κρύβουν μια αλήθεια: Δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή εμπιστοσύνη σε ότι δεν μπορούν να ελέγξουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά οι λαοί. Και στις δημοκρατίες των καπιταλιστικών χωρών τέτοια δυνατότητα δεν υπάρχει διότι την οικονομική και πολιτική εξουσία την έχει στα χέρια της η αστική τάξη. 

 Πηγή https://www.902.gr/eidisi/kosmos/290723/o-gios-toy-mpainten-hrimatodotoyse-viologika-ergastiria-me-thanatiforoys-ioys

 

Μπορείτε να σχολιάσετε...


Security code
Ανανέωση